Pupil van de week

Ninthe Bouwman

Ninthe Bouwman

Onze pupil van afgelopen weekend is Ninthe uit de F1. Ze heeft afgelopen zaterdag mee mogen doen in de voorbereiding van onze DS1 tegen DSVD, beetje spannend maar wat heeft ze genoten. De penalty heeft ze perfect genomen en Ninthe heeft tijdens de wedstrijd tussen de dames op de bank mogen zitten dus een mooie ervaring rijker. Het mooie rode T-shirt, als aandenken, moet nog even gesigneerd worden maar dat komt helemaal goed Ninthe.

Bedankt voor de leuke foto’s en filmpjes en succes met je eigen handbalteam.

Marlie en Robien

Marlie en Robien

Onze pupillen van afgelopen weekend zijn Marlie en Robien en spelen beide in de F1. Ze hebben afgelopen zaterdag mee mogen doen in de voorbereiding van onze DS1 tegen VenS. Ze vonden het heel spannend maar hebben echt genoten. Het was een hele leuke wedstrijd om naar te kijken die eindigde met een 24-22 op het scorebord. Een mooie ervaring rijker met een gesigneerd T-shirt als aandenken. Bedankt Marlie en Robien voor de leuke foto’s en wie weet spelen jullie over een paar jaar ook in DS1.

Succes nog met je eigen handbalteam

Ise Ekelhof

Ise Ekelhof

Ise Ekelhof was gisterenavond de pupil van de week bij de wedstrijd van onze DS1 tegen Hurry Up. Ze is 8 jaar en speelt in de F1. Haar favoriete handbalspeelster is Floor Mulder en hoe gaaf is het dat ze met haar op de foto staat.
Het was voor Ise een superleuke en beetje spannende avond omdat er zooooveel publiek was maar wat heeft ze het goed gedaan en genoten. Haar leukste moment was dat de trainer in de kleedkamer aan de speelsters vertelde wat ze beter konden doen. Ise zat tijdens de wedstrijd tussen de speelsters op de bank en heeft de dames aangemoedigd met als resultaat 14-12 gewonnen.
Bedankt Ise voor de leuke foto’s en het filmpje en veel succes in de F1. Je was een super pupil.

Silke Eidhof

Silke Eidhof

Silke was gisterenavond de pupil van de week bij de wedstrijd van DS1 tegen Hacol. Ze deed fanatiek mee aan de warming-up, mocht helpen de keeper in te gooien en tijdens de eerste helft, tussen de dames, op de spelersbank zitten. Spannend allemaal maar wat vond ze het leuk. DS1 hebben helaas verloren maar wat was het een fanatieke wedstrijd om naar te kijken. Veel plezier met deze ervaring en je mooie shirt Silke en succes in de F1. Je was een super pupil.

Milou

Milou

Wat heeft Milou genoten als eerste pupil van het nieuwe handbalseizoen. Bij de wedstrijd van AW Dames 1-Borger heeft ze de voorbereiding meegedaan en het team vanaf de bank aangemoedigd met als resultaat een 15-13 overwinning. Bedankt Milou en veel succes met je eigen E3-team.