Lidmaatschap

Lid worden van Avanti Wilskracht
Om lid te worden Avanti Wilskracht afdeling handbal moet je een aanmeldingsformulier invullen. Dit formulier kun je op deze pagina downloaden of krijgen van één van de trainers/coaches van onze vereniging.

Aanmeldingsformulier inleveren
Het aanmeldingsformulier dient volledig ingevuld opgestuurd te worden naar de Centrale Ledenadministratie of af te geven aan de trainer of coach. Het is niet mogelijk het aanmeldingsformulier via internet in te leveren i.v.m. de benodigde handtekening.

Contributie opzeggen
Het opzeggen van het lidmaatschap moet altijd schriftelijk gebeuren naar onderstaand adres en kan éénmaal per jaar. Je kunt je afmelden tot 1 juni en je bent speelgerechtigd met een betalingsplicht tot en met 30 juni.
Formulieren die na 1 juni door ons worden ontvangen, kunnen niet meer worden verwerkt. Het lidmaatschap wordt dan automatisch met een jaar verlengd. Na afmelding ontvang je van het secretariaat een schriftelijke bevestiging.


Download aanmeldingsformulier

Reductieregeling contributie
Indien een lid zich voor een tweede sport aanmeldt, geldt voor de goedkoopste sport een reductie van 25%. Deze regeling geldt zowel voor junioren als voor senioren. 

Vragen
Vragen over alles wat met lid worden, contributie of de ledenadministratie te maken heeft kunt u e-mailen naar ledenadministratie@avantiwilskracht.nl 

CENTRALE LEDENADMINISTRATIE
AVANTI WILSKRACHT
POSTBUS 6390
7503 GK ENSCHEDE