Paul Ruiter volgend seizoen trainer dames 1

Avanti Wilskracht is blij om te vermelden dat er voor volgend seizoen een nieuwe trainer voor Dames 1 is aangesteld!
 
Graag stelt hij zichzelf voor:
“Mijn naam is Paul Ruiter, ik ben 57 jaar en getrouwd met Erna en wij wonen in Hengelo. Ik ben werkzaam op een school met kinderen die een gedragsstoornis hebben. Het mooie van dit beroep is dat de kwaliteiten die de kinderen bezitten om deze  er optimaal uit te kunnen halen.
Die kwaliteiten die de sporters bezitten kunnen en moeten wij als trainers eruit halen. Niet iedereen bezit hetzelfde talent, maar door spelvreugde en de juiste mentaliteit kan men zeer zeker de kwaliteiten van de sporter verbeteren en op een hoger niveau tillen. Ik kwam pas op mijn 21e in aanraking met handbal. Dit was bij D.H.V. Delden. Hiervoor speelde ik op hoog niveau korfbal. Na twee handbaltrainingen werd ik al bij het eerste gehaald. Hier heb ik met veel plezier 10 jaar in gespeeld en ook een aantal teams getraind.
 
Na een aantal jaren eruit te zijn geweest werd ik in 2013 benaderd door iemand van Avanti Wilskracht. Hier heb ik een aantal teams getraind en gecoached. Na wat omzwervingen bij Bornerbroek, sv de Lutte en D.H.V. ben ik weer terug op het oude nest. Men zegt wel eens "oude liefde roest niet."
 
Ik hoop op een prettige en sportieve samenwerking met de speelsters, bestuur, coaches, begeleiders en vrijwilligers van Avanti Wilskracht.
We hopen jullie allemaal te zien in de sporthal.”
 
 
 

Realisatie Weland Webdesign

© 2023 Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Social media