Even voorstellen

Mijn naam is Famke Veltman. Ik ben 35 jaar en woon in Haaksbergen met mijn gezin. Ik kom uit een echte handbalfamilie en heb jarenlang bij Stormvogels gespeeld in het eerste team. Daarnaast trainde ik jarenlang de jeugd. Ik heb al op jonge leeftijd de overstap gemaakt naar het eerste team en weet welke uitdagingen dit voor jeugdspelers met zich mee brengt.

Nadat ik op 32 jarige leeftijd voor de tweede keer mijn kruisband afgescheurde, besloot ik om definitief te stoppen en me meer te richten op het trainerschap. Daarom ben ik overgestapt naar DHV en heb ik, onder begeleiding van Remmelt Oosterwijk, de cursus voor handbaltrainer 3 gevolgd en trainde ik dames 1 van Delden. Ik heb dit met veel plezier gedaan maar de ambiti om in een hogere klasse training te geven bleef aanwezig.

Het is vreemd om in deze periode over te stappen naar een andere vereniging. Er is geen afsluiting en er is geen begin. Maar ik ben gemotiveerd en heb veel zin in de periode die straks gaat komen. De periode waarin we wel weer met elkaar in de zaal mogen sporten en supporters mogen verwelkomen en vermaken met het handbalspel. Ik hoop op een goede samenwerking met de spelers van Avanti, TC, coaches en begeleiders.
Ik sluit af met: TOT ZIENS IN DE SPORTHAL!

Realisatie Weland Webdesign

© 2021 Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Social media